1273564251_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pieni pomomies sai nimen lauantaina ja sitä juhlittiin tällaisin kakuin:

Voileipäkakuissa on samat täytteet, päällinen ja kostutus kuin aiemmin täällä

Gluteiinittoman voikkarin toteutus oli arvoitus viime hetkille asti, mutta sitten päädyin tekemään sen Semperin luontaisesti gluteiinittomasta kauranäkkileivästä. Täytin voikkarin vuokaan ja aina leipäosioon musersin näkkileipää kerrokseksi ja tää toimi. Ens kerralla vaan pitää muistaa tämänkin kakun kostutus, nyt se unohtui...

Gluteiiniton:

1273562219_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tavallinen:

1273562229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja tässä gluteiiniton täytekakku. Perunajauhoilla tehty neljän munan pohja, kostutus spritella, välissä mariannerahka ( flora vanillaa + vaniljatuorejuustoa + turkkilaista jogurttia + mariannemurskaa)

1273562256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tavallinen täyskäri:

1273562272_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja on tehty tällä Sitruunamarengilta napatulla ohjeella. Hurautin heti kerralla 8 munan satsin ja sain ahaa elämyksen kakun koosta vasta kun kaikki aineet oli samassa kupissa ja luin ohjeesta johdannon siinä vaiheessa... Mutta meillä tykätään kakusta ;) Niin kuin ohje lupaa, kakkupohja onnistuu tosi hyvin, ikinä ei oo ollu näin hyvännäköistä pohjaa uunista kypsänä ottaa, mutta maulta ja koostumukselta valmiina kakkuna minun makuun on se perinteinen tasamitoin tehty.

Tämänkin kakun kostutus spritella, välissä sitruunarahka ja mansikkasurvosta, päällä kaakaolla ja sinisellä elintarvikevärillä värjätty flora vispi,

Kaikki koristeet sokerimassasta:

1273562284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Tildamainen kakkuidea lähti mukaan Ewelynin blogissa vierailun jälkeen)