Ystävä oli leipassut niin herkullista kakkua edellisen Postimies Pate koristeen alle, että samaa täytettä (itse yleensä tuorejuuston sijaan käytän rahkaa tai turkkilaista jogurttia) kokeillessa kotiväelle tarjoiltiin tämmöistä ex-tempore ideoitua kakkua:
Gluteeniton pohja 175 astetta ~40min:
- 4 munaa
- 2 dl sokeria
- 1 dl gluteenitonta jauhoseosta
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
(Ja tuli muuten murea ja kuohkea pohja, ekaa kertaa testasin gluteenitonta jauhoseosta rinnalla pelkän pottujauhon sijaan.)
Välissä:
- 1 prk Flora Vanillaa
- 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
- valkosuklaata ja sokeria näppituntumalla maun mukaan
- mansikkasurvosta
- 5 liivatelehteä
Kostutus:
- Vaniljamaitoa
Päällä:
- Flora Vispiä
- Suklaarusinoita
- Sokerimassakoriste (tuntosarvet ei syötävää)